ny outfit

Strax ska jag bege mig bort till lokomotion för att köra träningspass nr 2 och 3 för dagen, 1 timma funktionell träning och 1 timma konditions aerobic. Har redan hunnit med ett besök på gymmet idag och kört rygg och mage, jag slutade ju redan halv 9 i morse :) och nu är jag ledig fram till kl 15 på söndag då ska jag jobba ett kvällspass, drygt men jag ska inte klaga..har hitills bara jobbat 13 timmar denna veckan ;)

eftersom jag inte jobbat så mycket och det har vatt pissväder så har det ju inte funnits så mycket mer att göra än att träna och vara på stan dessa dagar, så nu är jag utråkad och åker därför hem till Vetlanda på ett kort besök i morgon. Var ju nyss hemma men eftersom alla andra här i stan ska iväg och har andra saker för sig just denna helg så tänker ju inte jag bara sitta hemma och glo och invänta mina träningspass..nej tack ! så ett litet spontant besök till småland får det bli !

nu ska jag hoppa i mina NYA träningskläder som jag och anna hittade åt mig på stan efter en smarrig lunch. fick ett par träningsbyxor och ett linne för ynka 250 kr ! woow :) men så har jag fått jobba lite för det också..jag fick ta fram nål och tråd för träningsbyxorna hade en sömm som hade spruckit ( så där för fick jag 50% på priset ) men det var ju inga problem att laga händig som man är ;) nu är dom som nya och billigt blev det som sagt ! träningskläder är ju faktiskt annars gaska dyrt men något som används flitigt i detta hem så ingen ångest här inte för att jag har spenderat lite pengar även att det är i ''sparande tider''.

SOC W SLEEK SINGLET PR PINK/RED
mitt nya linne från Stadium, byxorna var bara ett par vanliga trekvarts, svarta..


det var allt för denna gång..


over and out !

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0