semester semester vill ha vill ha

oj sicken dålig uppdatering det har varit här i bloggen denna helg..men jag har haft fullt upp med att njuta av ledighet och idag under min morgonpromenad som jag nyss var ute på så funderade jag över hur jag ska kunna överleva hela denna sommaren utan semester ?! i fredags gick jag ju på ledighet vid halv ett och är ledig fram tills i morgon 9.30. så jäkla underbart! mer ledighet åt folket..jag ska i alla fall kolla om jag kan norpa åt mig lite ledighet v 29 för då har jag en pissvecka på jobbet. ungefär samma jobbtider jag kommer att ha denna veckan..urk..och ledigheten över midsommar har inte blivit beviljad än så jag antar att jag kommer få hoppa över sill och snaps detta år ! blä blä blä...jobbångest som aldrig förr!

men men idag är det ju faktiskt ledigt så bara för mig att njuta, precis som jag har gjort i helgen. fredagen bjöd på lunch i solen, träning och sen en öl och fotboll på stars and stripes på kvällenmed trevligt sällskap. lördagen bestod av morgonpromenix och träning sen shopping och utsökt lunch på stan med Frida, sen mötte jag upp Frida nr2 och då blev det fika i solen och sen pimplade vi lite rosé på kvällskvisten och det blev utgång..söndagen, igår, så vaknade jag faktiskt trots utgången pigg som en lärka men det var jag nästan ensam om så förrutom en lång promenad med johan så hade jag myror i kroppen hela dagen och var sjukt sällskapsjuk i min ensamhet! i brist på annat att göra så blev det spinning på eftermiddagen, trots att jag inte alls var sugen på träning och trots att jag skulle ha vilodag men det fanns som sagt inget annat att göra och träningen var kalas :) ett skit kul pass verkligen så det ångrar jag inte att jag gick på. kvällskvisten skulle spenderas i soffan framför VM men jag somnade efter typ 10 minuter av matchen, mindre lyckat..men jag är inte förvånad..hehe

vaknade utvilad idag till solsken och nu efter en härlig promenad ska jag skutta in i duschen sen blir det lunch på stan med Frida och Sophie som också är lediga idag :)


later

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0