soffläge

nu är jag hemma i vetlanda och ligger under filt i soffan och kollar på VM med pappsen. äntligen är fotbollsfesten igång :)

har spenderat dagen på stan, träffat henrik och anton en snabbis och fikat med sara anna frida och ida och kollat på studenternas firande i regnet..stackarna..men lika glada var dom för det ! både jag, anna och Ida fick rysningar när vi såg deras firande och tänkte tillbaka på vår tid...jösses...4 år sedan nu !hela veckan har jag blivit tårögd när jag sett studenterna i karlskrona..vilken tid..helt underbar! i skolan hade man det verkligen bra ! man börjar bli gammal nu.. mammsen hade också vatt och kollat på dom färdigbakade studenterna och hittade ett favorit-budskap på ett utav studentflaken...ikväll är det ös , imorgon är jag arbetslös..hehe!! klockren tycker jag :)

Idag har jag även gäst tränat lite här hemma i vetlanda ! var på body pump med anna ! riktigt gött att träna lite på hemmaplan och inte bara igga på sofflocket ;) efteråt köpte vi jordgubbar och traskade hem nöjda och belåtna..

nu lider denna dagen mot sitt slut..i morgon skulle jag och pappa lirat en runda golf på morgonen men banan är upptagen för det ärtävling och riktigtså bra är jag inte än att jag får vara med ;) pappa ska i alla fall dit och klippa gräsmattan där i morgon kl 04.00 ! han jobbar ju där...skönt att det inte bara är jag som får sutta upp i ottan och knega..hehe...jag ska sova precis så länge jag vill, pappa kommer hem vid 9 och då är det frukost men jag antar att jag har vaknat låååångt innan dess :) hörs kanske då !

god natt


en megajordgubbe hittade jag i min ask ! tur det för den kostade hela 40 kr !!

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0