att vara spontan gör livet lite bättre

hej bloggen :) sist ni hörde från mig var i torsdagskväll om jag inte minns fel..då hade jag precis bestämt mig för att dra till grabbarna i Halmstad för att fira midsommar och SOM vi firade..hehe..

fem på fredag morgon tog jag tåget och var framme lite innan elva då drog vi direkt till Tylösand, jag fick köra eftersom killarna hade haft en livad natt hehe..det blev 5 timmars stek, lek, bad och grabbarna pimplade öl som aldrig förr :) inte varje midsommar man kan ligga på stranden och gotta sig, underbart var det.. när mina kära vänner såg ut som kräftor så åkte vi hem för att göra oss midsommarfina... efter några öl och lite pizza och VM ( märks att jag bodde med bara killar va? hehe ) så drog vi till Hanna (också från vetlanda, hon pluggar där ) halmstads studentområde där det var festligt värre med massa partytält , musik, grill och festligt folk. vilken lycka, stället var fyllt av säkert 300 pers och alla i min ålder och stämningen var på topp ! kvällen var så skön den kunde bli, jag och hanna drog på raggarunda och lämnade grabbarna för en stund och vi lyckades hitta ett helt partytält med snyggingar, lyckan var total ! jag måste verkligen flytta och börja plugga snart, känner att det skulle passa mig utmärkt ;)

lördag morgon vaknade jag som vanligt med tuppen, det roliga var att jag vaknade upp i soffan helt ensam medan mina 3 grabbar låg som packade sillar och sussade söt tillsammans i sängen, snälla dom är :) eftersom det knappt gick att få liv i dom så passade jag på att städa lyan som såg ut som ett bombnedslag..vid nio snåret vaknade dom till liv men lyckan var inte långvarig för det första dom gjorde var att knäcka en öl var och sen somnade dom igen..hehe..då drog jag och handlade frukost och packade min väska, planen var att jag skulle åka hem till karlskrona igen på eftermiddagen..

när jag hade fått upp alla på benen och dom hade frukost i magen så ville jag ut och se stan och ta en kaffe innan tåget gick så jag fick med mig mina slitna vapendragare ut på stan, vi hamnade på första bästa uteservering och medan jag drack mitt kaffe fortsatte grabbarna med öl så klart..dom tjatade och tjatade på att jag skulle stanna och jag tvekade, orkar man en två dagars? anton beställde in ett glas rosé till mig och sen var jag inte svår flirtad.. hehe..jag beslutade mig för att stanna :) då helt plötsligt fick jag en hel flaska rosé framför näsan, vilka toppenkillar. resten av grabbgänget ( vi var nog 10-12 st från lilla vetis ) anslöt till uteserveringen och vips, sen kom rosé flaska nr 2 in på bordet, som tur var så var det lite fler än bara jag som drack av den hehe...pengar är det enda vi har skrattade grabbarna denna helgen och till slut var vårt bord så proppat med glas och flaskor att vi inte fick beställa in mer, dom hade tydligen nån gräns där på serveringen och vi hade visst uppnåt den, eller vi och vi, jag spenderade inte en enda krona den eftermiddagen ;)

lite lagom lulliga i benen så promenerade vi hem för att byta kläder och klockan var nån gång runt 4 snåret tror jag, vi kom hem och där blev det öl och VM med alla grabbarna i den lilla ettan på 28 kvm, jag har verkligen levt ungkarlsliv ;) sen bar det åter igen iväg till Hanna och alla studenter, inga fel alls den kvällen :) ångrar verkligen inte att jag stannade ytterliggare en natt med mina favoriter! midsommardagen kan nog till och med slå självaste midsommaraftonen..det ni :)

söndag morgon vid nio snåret packade jag min väska och traskade till tåget och kom hem till karlskrona vid 3 tiden , lite tröttare än vad jag hade planerat denna midsommar men så jäkla mycket gladare :)  grabbarna är dom bästa ! och några pengar gjorde jag inte av med heller eftersom dom bjöd på allt, gratis boende, gratis dricka och tåget åkte jag ju också gratis så detta är verkligen svårslaget !

här hemma blev det glassiären med anna och sen avslutade jag dagen med grillning, öl och VM hemma hos Jonatan och Frida med trevligt sällskap ! oooohhhh vilken helg det har varit! den bästa på länge...

idag tog jag en rejäl morgonpromenix på nästan 2 timmar för att försöka svettas ut helgens festligheter hehe..sen slummrade jag i brassestolen några timmar sen kände jag mig nästan återställd. har varit nere på stan och fyndat lite också, rea i hela stan ju :) nya pumps, träningslinne, shorts och underkläder ! jag och Sophie gick och köpte en present till Frida också som vi gick och lämnade till henne inne på salongen , där vi överaskade med sång :) lite träning har kvällen såklart bjudit på med, svettigt var det och nu frossar jag i jordgubbar och kollar på VM !

yes det blev ett långt inlägg detta, har inte ens fått med hälften av vad som hände i helgen men det är nog lika bra det ;)  trevligt var det i alla fall och jag är glad att jag var så spontan och bara drog iväg sådär..

ledig i morgon med och solen ska fortsätta skina som aldrig förr, svensk sommar är det bästa ! :)


stek på midsomarafton ! 


rosé kl 2 på midsommar dagen :)

over and out


~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0