världens bästa dotter

idag ger jag mig själv 5 stjärnor av fem möjliga som dotter !

pappa åkte iväg tidigt i ottan för att fixa golfbanan inför dagens tävling. jag vaknade av stormen ute lite innan sju och det var ju inget direkt motionsväder så jag stannade inomhus men rastlös som jag är så kunde jag ju inte bara sätta mig framför tvn och glo så skurhink och diskborste åkte fram och jag storstädade köket ( pappa beklagade sig igår att han inte hade hunnit städa till min hemkomst, han har dömt 4 fotbollsmatcher + jobbat denna veckan ) samt lagade frukost tills pappa kom hem ! jag fick världens största kram och världens största leende på far mins läppar :) men det slutar inte där...

när jag sedan kom hem från stan och fika stund med girlsen så hade jag myror i kroppen och efterso det regnade samtidigt som solen sken och det blåste storm kunde man ju inte vara ute så jag började dammsuga och fixa hela övervåningen medan pappa fixade med nya tvn han köpt idag, lagom till fotbolls vm och allt, MEN den funkade inte!! fasen va sura vi blev, varken pappa eller jag har så bra tålamod så det var gaaanska sura miner här hemma och vi fattade inte vad som var fel..sen såg jag när jag tittade från sidan på skärmen att det var massa sprickor inne i tvn. lite svårt att förklara men trasig var den i alla fall.. pappa svor och ringde expertbutiken samtidigt som han började med matlagningen. sen fick han avbryta i köket och köra in till stan igen och hämta nya burken :) då var jag åter igen en mycket snäll dotter och lagade klart maten och dukade :) det blev fläskfile och sallad, mums ! därefter konkade vi upp den nya burken och nu sitter vi här i soffan och kollar på VM nöjda och belåtna med den fin fina tvn ! :)

pappa undrar nog vad jag är ute efter, hehe..men idag har jag faktiskt bara varit rastlös så det är därför jag varit en sån snäll dotter och jag ska inte be honom dra sitt visakort åt mig hehe..

nu ska jag snart åka in till stan och hänga med Ida..

har lite smått ångest, i morgon är det söndag och då ska jag åka hem och jobba..urk! söndagar är alltid så trissta...well well än är det lördag :)


over and out !

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0