take me back

gaahh...nu kliar det i hela kroppen. redan när jag slog upp mina två blå idag så kände jag vad om höll på att hända..  jag landar...

jag börjar inse att jag är hemma!! mina två senaste dagar har gått av bara farten, folk och kramar hit och dit, vandrat gator upp och gator ner i staden utan att riktigt fatta vart jag har varit även att det är samma gator som jag har vandrat så många gånger förrut...allt har känts som en dröm..men idag, idag fattar jag att jag har kommit hem och är kanske inte så jätte nöjd! mitt humör är verkligen inte på topp och jag har lust att bara låsa in mig i min lägenhet idag, sitta i mjukisar, gömma mig under en filt och bara lyssna på musik, äta choklad och drömma mig bort...jag är egentligen så sjukt rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen men kommer verkligen inte på något att aktivera mig med som passar mig i smaken alls!! är inte ens sugen på att gå ut ikväll ( jösses nu måste något verkligen vara fel ) !

nä nu ska jag hoppa in i duschen, sätta på hög musik och försöka komma i stämning! hallå, det är ju LÖRDAG !! och vid tolvtiden blir det åter igen ett kärt återseende, samuel är hemma från norge :) det kanske kan få mig på bättre humör...HOPPAS !!


I WILL SURVIVE !!

later

 

~L.E




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0