3 days left...

jag har haft en san underbar dag denna lordag. 08.00 blev jag upphamtad vid mitt hotell av min driver och i baksatet hade han ett aldre par runt 70 bast fran tyskland som jag skulle tillbringa mina kommande timmar med , suck tanker kanske ni, hurra sager jag :) vi hade skit kul ihop! och nar dagen var slut och jag satt i bilen pa vag hem kom angesten igen, jag borjade tanka pa hur kul jag haft under hela min tid pa resande fot on my own, hur mycket vanner jag skaffat fran hela varlden. tank att jag idag lixom blev typ bastis med ett gamalt par fran tyskland, vem kunde tro det? jag har lart mig sa otroligt mycket om mig sjalv och kunde aldrig i min vildaste fantasi ana att jag skulle ha sa har roligt!! vill inte att det ska ta slut har...jag alskar detta, dra till stallen jag inte vet det minsta om, traffa folk gamla som unga, tjocka som smala och bara ta dagen som den kommer.....
men nu ar slutet nara 3 dagar kvar. det som borjar kannas mest surt ar nastan att borja jobba igen. ar inte sugen for 5 ore! det ger mig mega angest...

denna dagen har i alla fall varit till belatenhet, sa jag suger pa den tills vidare. jag har varit pa en fantastisk view point, sett en mega stor big buddha, sett ett jatte fint tempel mm. det enda som inte var bra var monkey showen. stackars aporna hade koppel och var tranade att gora massa sjuka saker som cykla och sparka fotboll. visst, jag skrattade mesta dels och det var ju lite kul att thailandarna som vanligt valde den blonda svenska tjejen att dra upp pa sceen och ta del av showen :) fick nagra fina bilder med apan Charlie som showade med mig infor publiken. men vilket liv dom har assa..efter upptradandet blev aporna inlasta i burar igen. usch... sen var det dax att rida elefant, aven detta var ett skamt. tur jag har gjort det en gang tidigare ute i djungeln sist jag var har. denna gangen gick elefanten 5 minuter in i skogen och sen vande den och gick tillbaka. trisst. men jag fick i alla fall rida pa elefantens huvud pa vagen hem :) det var ju lixom inte sa kul att sitta pa en korg pa ryggen och guppa. sa jag fick alltsa rida helt on my own :) ! gissa om tyskarna skrattade. dom var livradda av att bara sitta i korgen. men rida elefanten tillbaka var ju inga konstigheter, den visste vagen och ville hem till maten. det enda jag behovde gora var att ''kicka'' igang den och stanna den nar jag ville hoppa av. aja tur att jag inte var pa utflyckten for att se apor och elefanter for da hade jag blivit besviken. men resten av dagen var toppen !! :)

efter min lilla tripp blev det ett eftermiddagsdopp i havet och nu har jag varit ute och kakat min grona curry ! smaskens..


ganget :)


elefantdrottningen :)


me and Charlie :)


charlie in action. sotlok ! :)


vacker tempeltradgard..

slut for idag !

~ L.E


Kommentarer
Postat av: Anonym

ohh förstår ångesten, fy fan du är så ball som rest helt själv, jag är för töntig. Men ibland borde man nog släppa greppet!! Äsch nåra "semesterkilo" hör till, man ska njuta på resan! ;) Värmer gött med, hehe. I påsk blir det Dalarna så ikke vetis , åker dit 14april typ. så de var lite tråkigt men men hoppas jag får se glada Linda snart iaf =)

2010-03-22 @ 15:09:07
URL: http://lineen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0