sommarspinning

träningen gick kalas idag. nu är jag på gång på riktigt :) hela veckan har träningen gått toppen trots en täpt näsa då och då. Lycka lycka !! efter att vi hade kört 30 min core var det dags för spinning, annica ( instruktören ) hade bytt ut det vanliga passet mot ett pass vi körde förra sommaren bara för att vi skulle få lite mer energi nu i stormen och kylan och tänka på sol igen! och jösses som vi cyklade, bra gjort annica! ja nu längtar man verkligen efter den stora varma lampan långt där uppe...

nu blir det fredagsmys under filten med tända ljus och stormen utanför fönstret. känns som det är november eller nåt. som jag och Frida sa innan, man har ju valt rätt helg att vara nykter i alla fall ( ska vi vara i helgen, nästa helg och helgen efter det också, det ni :) ). tänk om det hade varit 20 grader varmt och grilldoft i staden, då hade det varit svårt att inte ta sig ett glas..hehe..nu blir det ramlösa istället, ramlösa kaktus. min favorit, frisk och fräsh !

förresten, jag saknar ( tro det eller ej ) mina arbetande pöjkar här nedanför fönstret. har dom kanske läst min blogg och tatt sitt pick och pack och dratt ?! har inte sett röken av dom sen igår mitt på dagen..inget stök och bök igår kväll och har inte sett dom på hela dagen (?)  vad har dom nu för sig? kom hit och bygg klart gatan !! :)

nu är det postkodmiljonären med drömprinsen Rickard Sjöberg , måste sluta nu !! hehe..när man är inne i en nyttighetsperiod och inte käkar sötsaker så måste man ju kunna få lite ögongodis i alla fall ;)



Solen vart är du ?!


~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0