farbror doktor !

idag skulle jag ha välkommstmöte, veckomöte med teamet, siesta ( rast några timmar) och sen 1 timmas service på ett utav våra hotell..en tok soft dag med fotboll som avslutning på kvällen...men icke !! jag har åkt med folk till doktorn hela tiden..vet inte varför alla skulle skada sig och må dåligt just idag !! har inte haft en lugn stund..lite nervöst också och dra iväg till ''sjukan'' här nere när man är ny på jobbet, gästerna håller på att dö ( eller inte riktigt så illa men nära där på ) och försöka kommunicera med araber dessutom...pust !! klappar mig på axeln för att jag har lyckats få alla att överleva denna dagen !!

mellan läkarbesöken så har jag haft massa, - linda kan du fixa det, linda kan du åka dit ? jisses..jag är helt snurrig i bollen...skulle slutat kl 18.00 jag slutar NU, 22.30.. men vad gör väl det? gästerna är vid livet och glada är dom med :)

hade detta varit på förra jobbet hade jag gått i taket, 4 och en halv timma extra på jobbet !! pest och pina..men här, nej nej, här är det faktiskt bara kul ! :) man får så mycket tillbaka  av gästerna!! sista gästen gav mig världens bamsekram när vi var klara hos farbror doktor ! och förresten, jag åker gärna till den farbror doktorn igen, snyggast so far här nere i öknen ;)

nu ska jag hem och plugga, dykar kurs i morgon !!

nattinatt

~L.E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0