seven days left

joggade ett varv runt sjön innan..det gick så sakta att jag tror att till och med min farmor hade varvar mig på den milen !! riktigt surt att man tappar formen på bara 1-2 veckor utan ordentlig träning..nu har jag hakat upp mig på det och känner mig helt depp, samtidigt som jag av någon konstig anledning lämngtar ner till Karlskrona..

är lite understimulerad idag, kanske där problemet ligger..har ju haft fullt upp innan att jag inte ens har hunnit fundera på vad jag håller på med. allt har gått av bara farten.. nu ska jag städa lite här hemma åt pappa, tidsfördriv. och städa lite är väl det minsta man kan bidra med när man får tak över huvudet, skjuts hit och dit samt käk i mängder :) ni ska se kylskåpet, pappsen har laddat upp med massa gott..Idag kunde jag välja mellan köttfärssås, ungsstekt kött eller potatis/fläskfilegratäng... jag tog ungssteken, sås och potatis :)


home sweet home :) fint väder var det i alla fall på min joggingtur, det var skönt. annars var det mest pest och pina..hehe

later

~L.E



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0