ute är det gult gult gult

igår var det söndag och den dagen spenderade jag först med anton, vi tog en långpromenad i solskenet och tog en kaffe på mc donalds :) sen drog jag till Ida där hon bjöd på käk, potatismos och korv :) sklnt efter att bara ha käkat pommes och pizza på Gran Canaria.. däefter blev det handboll och sen vidare till borohallen för att kolla på hockey, som avslutning på söndagen blev det våfflor och ensam mamma söker hemma hos Ida ! trodde jag var utvilad nu efter helgen men jag sov från kl 22 - 08 ?! vad händer..jag har sovit 9-10 timmar 3 nätter i rad nu..vadå utbränd efter flytt och utbildning ;)

Idag står plugg på schemat ! EGYPTEN ! Jag fick ju Marsa Alam som destination i vinter och det är ett nytt resmål för fritidsresor och jag fick förtroendet att vara med och öppnaupp resmålet och dom första gästerna anländer den 24de oktober, så jag har en utmaning framför mig tillsammans med 15 kollegor. I mitt välkommstbrev som jag har fått av min destination manager står det att det kommer bli en tuff vinter, tuffare än för vissa andra reseledare..antar att det kommer bli extra tungt för mig som även är NY ! men men.. nu har jag endel att fixa här innan jag åker nästa vecka.. det ska pluggas historia, fixas internationellt körkort och bli så kunnig jag kan om pyramidernas land. men det känns inte så värst jobbigt, kul att läsa något som man kommer ha användning för på jobbet :)

nu ska jag sluta blogga och facebooka..dags för plugg ! fast jag får lite dåligt samvete av att bara sitta inne en dag som denna, värsta fina höstdagen ! stor sol och gula träd :) får nog bli en långpromenad idag, eller ska man kanske löpa milen runt sjön?..njaaaeee...den som lever får se!

over and out

~L.E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0