inshalla

hjälp vilken dag !!
natten var hemsk, har lyckats hålla mig fri från magsjuka här nere men i natt har jag vaknat flera gånger med magknip och mått illa, typiskt..blev en hel morgon med att packa väskan som väger bly, även packa ner min kollega oscars saker i väskor eftersom han är på ''semester'' i sverige redan så vi fick tömma hans lägenhet också..
Sen blev det jobb jobb och jobb. först med flyget som skulle skickas hem vid 13 tiden och tog farväl av alla dyk killarna, sen fick vi såklart en flygförsening till natten som kommer, så vi har tagit kontakt med ALLA våra gäster nu under dagen och jagat dom för att berätta att vi åker 2 timmar senare i natt..

vi kör buss här i från vid 18 tiden upp till Hurghada flygplats, hemsk transfer på typ 3 timmar, blandade gäster, vissa från finland vissa danmark och endel svenskar..alla ska skickas hem idag, även all vår personal av oss få som är kvar..i mitt team på 18 pers är vi bara 5 kvar som jobbar, resten har redan skickats hem ! well well..blit hårt jobb..ligger här med magknip nu och bävar inför hemresan, alltså 3-4 timmars transfer, 4 timmars väntan på flygplatsen, flyg 5 timmar, landar i stockholm 05.30 sen blir det tåg hem till Vetlanda 7.30 och är hemma vid ca 12 tiden i vetlanda..INSHALLA = om gud vill, vanligt uttryck här nere i arabernas land..
blir en lång jobbdag idag..ska ta med mig en öl till flygplatsen och fira när vi fått med alla gästerna på planet hem sen och jag äntligen kan ta av mig uniformen efter en veckas hårt jobb och märklig tillvaro !


hörs när jag är på säker mark igen, Egypten är inget för mig längre :)


~L.E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0